Beko WMY-51032 PTYB3

Kategória:
Alktegória: nincs alkategória
Ár: 60 900 Ft
Raktáron,szépséghibás készülék
Leírás: WMY-51032 PTYB3

-Kialakítás Szabadonálló
-Kivitel Elöltöltős
-Energiaosztály A++
-Mosási hatékonyság A
-Centrifugálási hatékonyság C
-Kijelző Van
-Szárító funkció Nincs
-Késleltetett indítás/befejezés Van
-Aquastop Nincs

Mosás
-Mosókapacitás 5 kg
-Energiafogyasztás (mosás) 0.67 kWh/ciklus
-Vízfogyasztás 35 liter/ciklus
-Centrifuga fordulatszám 1000 ford./perc

Zajszint
-Zajszint mosásnál 59 dB
-Zajszint centrifugálásnál 77 dB

Méretek
-Szélesség 60 cm
-Magasság 84 cm
-Mélység 41.5 cm

-Garanciaidő 1 év

Elöltöltős dizájn
Az elöltöltős Beko WMY 51032 PTYB3 mosógép, amellett, hogy elegáns megjelenéssel rendelkezik, nagyobb mosókapacitással bír, mint felültöltős társai. Ráadásként jóval kevesebb energiát és vizet fogyaszt, illetve jobban centrifugál.

A++ energiaosztály
Az A++ energiabesorolás alá tartozó Beko WMY 51032 PTYB3 mosógép mintegy 20 %-kal kevesebb energiát fogyaszt, mint a sima A osztály tagjai. Ezzel nem csak energiát és pénzt takaríthatsz meg, de környezetbarátabb életmódra is válthatsz.

LED kijelző
A Beko WMY 51032 PTYB3 mosógép digitális kijelzővel rendelkezik, melynek köszönhetően, az egész mosási folyamatot figyelemmel kísérheted. A kijelző jól olvashatóságot, a kezelők pedig egyszerű bevitelt biztosítanak.

Gyerekzár
Aktiválja a gyerekzár lehetőséget, megakadályozva ezzel, hogy a kis ujjak a gombokkal játszhassanak. A gyerekzár aktiválásával megakadályozhatja a kiválasztott program bármilyen módosítását.

GentleCare 20°™ Program
Hivatalos partnere azoknak, akik képesek beleszeretni a ruháikba

A Beko GentleCare 20°™ programja sokkal kíméletesebb a szeretett pamut ruháidhoz, segít megőrizni azok szerkezetét és színét, így meghosszabbítja az élettartamukat. Ugyanakkor a 40°C-os mosáshoz* szükséges energiának csak a felét használja. Duplán jól jársz. *Független laboratóriumok által tesztelve

Gyapjú program
Ez a speciális, intelligensen vezérelt mosási ciklus biztosítja a pamut ruhanemű sérülésmentes mosását.

Sötét kímélő
A Beko egy speciális programmal rendelkezik a sötét színű szintetikus vagy pamut alapú ruhanemű mosásához, melyet könnyen fakuló sötét ruhákhoz és színes öltözékhez használhat.

Ing program
Ez a speciális program kevesebb mechanikus mozgás segítségével, maximum 40 ? C hőmérsékleten biztosítja, hogy az Ön ingei kevésbé károsodnak és hosszabb ideig használhatók, mint a hagyományos mosás során.

Kevert 40
Szintetikus és pamut ruhanemű egy mosási adagban történő mosásához tervezték, a program képes egy adagban kimosni a kevert pamut és szintetikus ruhaneműt.

Automatikus víz vezérlő rendszer
A mosnivaló mennyisége az anyag méretének és típusának függvényében változhat. Köszönhetően az automatikus víz vezérlő rendszernek, automatikusan beállítja a víz mennyiségét, a mosott anyag méretének és típusának függvényében optimális teljesítményt biztosítva.
Termékképek: