Beko WMY 71233 LMB3 elöltöltős mosógép

Kategória:
Alktegória: nincs alkategória
Ár: 67 900 Ft
Raktáron,szépséghibás készülék
Leírás: WMY 71233 LMB3

-Kialakítás Szabadonálló
-Kivitel Elöltöltős
-Energiaosztály A+++
-Mosási hatékonyság A
-Centrifugálási hatékonyság B
-Kijelző Van
-Szárító funkció Nincs
-Késleltetett indítás/befejezés Van
-Aquastop Nincs
-Mosókapacitás 7 kg
-Energiafogyasztás (mosás) 0.77 kWh/ciklus
-Vízfogyasztás 48 liter/ciklus
-Centrifuga fordulatszám 1200 ford./perc
-Zajszint mosásnál 62 dB
-Zajszint centrifugálásnál 77 dB
-Programok száma: 11
-Automata vízadagolás
-Túlfolyás elleni védelem
-Digitális kijelző
-Indításkésleltetés
-Programfutás-követés
-OptiSense rendszer

Méretek
-Szélesség 60 cm
-Magasság 84 cm
-Mélység 50 cm

-Garanciaidő 1 év

Daily Express Bevásárlás, pipa. Hűtőtisztítás, pipa. Csöpögő csap megjavítása, pipa. Kevesebb mint fél óra alatt kimosni egy teljes adag ruhát, pipa. Igen, valóban, a Beko Daily Express programmal 28 perc alatt, 30°C moshatsz ki egy teljes adag ruhát. Egy ilyen gyors programmal seperc alatt visszatérhetsz a hosszú teendői listádhoz. Nézz oda, minden jól és hatékonyan szervezel mindent!

GentleCare 20° Program Hivatalos partnere azoknak, akik képesek beleszeretni a ruháikba. A Beko GentleCare 20° programja sokkal kíméletesebb a szeretett pamut ruháidhoz, segít megőrizni azok szerkezetét és színét, így meghosszabbítja az élettartamukat. Ugyanakkor a 40°C-os mosáshoz* szükséges energiának csak a felét használja. Duplán jól jársz. *Független laboratóriumok által tesztelve. WoolMark® Ez vicces. Nem rémlett, hogy a 7 éves unokahúgod gyapjú pulcsiját is bedobtad a mosógépbe. Ja hogy ez a te pulcsid, a felismerhetetlenségig összezsugorodva. Tudjuk ez milyen érzés. Szerencsére a Beko mosógépek gyapjú programja rendelkezik a WoolMark® Handwash Safe Care tanusítvánnyal, vagyis az értékes gyapjú ruhaneműiddel a jól megérdemelt tisztelettel bánnak. A Beko mosógépek a ProSmart inverteres motor mellett, WoolMark® Apparel care tanusítvánnyal is rendelkeznek, és így a legfinomabb kizárólag kézzel mosható gyapjúholmikat is a legnagyobb gondoskodással kezeli. Legyen ez az utolsó szerencsétlen pulcsi, amit elajándékozol.

Xpress Super Short (‘14) ár alig várod, hogy viselhesd a legújabb ruhádat? Persze nem szeretnéd azonnal felvenni, mert ki tudja hányan próbálták még fel előtted. Egy gyors mosásra van szüksége, hogy biztosan tiszta legyen mielőtt viselhetnéd. Szerencsére a Beko mosógéped rendelkezik az Xpress Super Short 14 perces mosási ciklussal*, tehát nem kell sokáig várnod. Így a frissen mosott új ruhádban már te lehetsz a társaság középpontja. *2 kg enyhén szennyezett ruhaneműre tervezve.


Termékképek: