Samsung NV70K2340RB beépíthető sütő

Kategória:
Alktegória: nincs alkategória
Ár: 79 900 Ft
Raktáron,szépséghibás készülék
Leírás: NV70K2340RB beépíthető sütő

-Elektromos sütő 20 programmal
-70 literes nettó sütőtér
-Dual Fan: dupla hőlégkeverés
-A energiaosztály
-88 Digit Ice Blue kijelző
-Fekete előlap
-Katalitikus öntisztítás + gőztisztítás,
-Süllyeszthető kezelőgombok
-Belső sütőtér világítás
-Dupla ventilátor, dupla hatékonyság: Az ellentétes irányba forgó dupla ventilátor egyenletesen oszlatja el a hőt a sütőtérben, így az összes étel azonos hőmérsékleten, egyenletesen fog átsülni.
-Ráadásul, így a kívánt hőmérséklet is gyorsabban elérhető.
-Könnyű tisztítás a katalitikus rendszerrel: A katalitikus rendszer megkönnyíti a takarítást. A sütő hátoldalán lévő speciális bevonatú panel elnyeli a felületre cseppenő zsírt, és magas hőmérséklet hatására a lerakódás oxidálódik. Így a hátramaradt szennyeződés tisztítószer használata nélkül könnyedén eltávolítható.
-Süss egyszerre több és nagyobb fogásokat: A tágas, 70 literes sütőtérben egyszerre készítheted a főfogást és a desszertet, de akár egyetlen 10 kilós pulyka is könnyedén befér. Így a vasárnapi ebéd többé már nem akadály!
-Lenyűgöző energiahatékonyság: A terjedelmes sütőtér ellenére a készülék ''A'' besorolású energiahatékonyságot biztosít, hozzájárulva ezzel otthonod gazdaságos működéséhez.
-Könnyedén csúsztatható polcok: A Telescopic Rail Sínek segítségével gördülékenyen mozgatható a sütőtálca - még nehezebb edények és fogások esetén is. Így az ételek forgatása, sütés közben fűszerezése már nem jár felfordulással.
-Hatékony védelem túlfeszültség ellen.Az Over Voltage Protection funkció megakadályozza az instabil feszültség okozta elektromos károsodást vagy rövidzárlatot. Érzékeli a túlfeszültséget, ilyenkor automatikusan megszakítja az áramellátást.

-Energiaosztály: A
-Dupla ventilátor
-Színe: Fekete
-Sütő ajtaja: Lenyíló
-Üveg típusa: Tripla
-Kijelző típus: LED / Ice Blue (Jeges kék)
-Kerámia zománc
-Felső és alsó sütés (1600/1100 W és 1100 W)
-Grill üzemmód
-Eco mód
-Teljesítmény: 1700 W
-Tisztító rendszer: Katalitikus (1D)
-Programok: 20
-Gyermekzár
-Óra
-Időmérő
-Belső izzó: 25W(izzó)
-Kapacitás: 70 l
-Mérete: 560×572×545 mm
-Súly (Nettó): 34.2kg

Garanciaidő 1 év
Termékképek: